Acasa | Triatlon Reci, 1 August 2010

 
 

Triatlon Reci, 1 august 2010

​​Concursul de triatlon "Háromszék"se organizează la "ex" complexul turistic Nufărul situat pe malul lacului Reci la 3km de satul Reci, pe drumul judeţean care duce spre oraşul Covasna. Complexul este situat la 12 km de Sf.Gheorghe pe drumul judeţean ce duce la Covasna, iar dinspre Braşov pe drumul către Tg.Secuiesc la 37km.  
 
DISTANŢELE DE CONCURS

Proba olimpică: înot 1,5 km; ciclism 40 km; alergare 10 km;
Ştafetă: înot 1,5 km; ciclism 40 km; alergare 10 km;
Mini triatlon: înot 500 m; ciclism 20 km; alergare 5 km;

Traseele vor fi în felul următor:
             înot - ture de 500 m în lacul Reci (care nu este adâncă), pe lângă balize gonflabile care delimitează traseul;Se va inota în dreapta fiecărei balize.Nu este permis înotul cu alte echipamente ajutătoare cu excepția costumului de neopren si ochelarilor de inot
.   
             ciclism - ture pe asfalt (calitate destul de bună) 20 km, de la complex spre intersectia Reci adică drumul ce duce spre Tg.Secuiesc si cel care vine de la Sf.Gheorghe întoarcere înapoi spre Covasna până la punctul de întoarcere marcat pe traseu; Pentru bucățile de șosea accesibile mașinilor, concurenții sunt obligați să respecte regulile de circulație! Numărul de concurs trebuie purtat pe spate, la vedere!

             alergare - tot pe asfalt spre Covasna ture de 5km.Numărul de concurs trebuie purtat în față, la vedere.Concurentul trebuie să respecte regulile de circulație și de conduită civilă pe durata traseului!

Contact:
Vrabie Kovács Zsolt (Csuri) tel.: 0723.177.325 Yahoo ID: csuribacsi
 Pulugor József (Joco) tel.: 0746.092.717
  e-mail : iroda@alpinsport.ro
http://www.alpinsport.ro/page.php?3
 

Abonare newsletter

Nume
Prenume
Email