Acasa | Triathlon Challenge 2010 - 11 Septembrie, Mamaia

 
 

Triathlon Challenge 2010 - 11 septembrie, Mamaia

​Pe 11 septembrie, in statiunea Mamaia va avea loc Triathlon Challenge Mamaia 2010, un concurs organizat la standarde internationale si pe care il recomandam tuturor iubitorilor de triatlon si sporturi in aer liber in general. Competitia este in regim open, adresata tuturor: sportivilor, studentilor, elevilor,  echipelor sportive din companii, si in general tuturor amatorilor de sport in aer liber.
PROBA OLIMPICA

     1.5km inot - 40km bicicleta - 10km alergare

PROBA SPRINT

      500m inot – 20km bicicleta – 5km alergare

STAFETA

     Intrecere pe echipe - un participant face cate o proba pe distanta SPRINT

     In paralel cu probele de triatlon se va desfasura si un eveniment exclusiv de alergare alcatuit din Cross de 10km (taxa de participare se achita in ziua concursului, intre orele 9 si 10).

  • START-ul se da de pe plaja artificiala de lânga hotel Scandic
  • O singura zona de tranzitie
  • FINISH-ul va fi unul general (inclusiv pentru crossul de 10 km) - în parcarea de vis-a-vis de hotelul Rex
  • ÎNOTUL - în lacul Siutghiol. Concuretii la proba olimpica vor face 2 x ture, iar cei de la proba sprint vor face 1 x ture.
  • BICICLETA: dupa iesirea din zona de tranzitie se face dreapta spre iesirea din Mamaia; traseul este dintr-un capat in celalalt al statiunii Mamaia , mai precis din rond-ul de la aquaparc pana in ultimul rond înainte de iesirea spre Navodari. In capete sunt intoarceri in U. Se continua pâna în capatul statiunii spre Navodari. Aici se fac 4 x ture la proba olimpica si 2 x ture la proba sprint.
  • ALERGAREA va avea loc în statiunea Mamaia, din zona de start / finish se iese in dreapta si se alearga pana la rondul de la Aquaparc . Concurentii la proba olimpica vor face 4 ture, iar la proba sprint 2 ture.
  • HIDRATARE & REALIMENTARE: punctele de realimentare si hidratare vor fi amplasate la proba de alergare. Concurentii vor trece de 6 ori pe lânga ele la proba olimpica si de 3 ori la proba sprint. Va exista si la FINISH un punct de rehidratare si realimentare , cel mai important.
  • AMBULANTA si prim ajutor: la proba de bicicleta vor fi doua ambulante, iar la proba de alergare va exista un punct de prim ajutor si o ambulanta.
  • PAZA va fi asigurata de Jandarmerie, Politia din Constanta si de firma de securitate privata.
  • ASISTENTA TEHNICA: Înainte de start va exista un loc amenjat special ( SERVICE POINT AUTORIZAT), unde se va oferi asistenta tehnica pentru biciclete.
CIRCULATIA va fi oprita pe parcursul evenimentului


     email: contact(a)smartatletic.ro

     Telefon: 0040 752 222 677 / 0040 755 056 657

     Fax: 0040 212 220 906

 

Abonare newsletter

Nume
Prenume
Email