Acasa | Duatlon Cetatea Brasovului, 18 Septembrie 2010

 
 

Duatlon Cetatea Brasovului, 18 septembrie 2010

Sambata, 18 septembrie 2010, va avea loc cea de-a 3-a editie a duatlonului “Cetatea Brasovului”. La aceasta editie sunt disponibile nu mai putin de 7 categorii la care va puteti inscrie: Profi Feminin, Profi Masculin, Hobby Feminin, Hobby Masculin, Stafeta Profi, Stafeta Hobby si Stafeta Companii. Inscrierea o puteti face on-line pe site-ul concursului www.duatlon.ro, unde puteti gasi si mai multe informatii despre cursa, sau in numerar la magazinul Probike din Brasov si la fata locului.

Traseul este acelasi de anul trecut, singurul lucru variabil ramanand vremea. Sunteti asteptati cu totii pentru a va masura fortele prin centrul vechi al Brasovului si in jurul Tampei fie ca veti participa individual sau alaturi de un prieten!

Tura de alergare are o lungime de 5 km. Diferenta de nivel pozitiva este de +200 m. Se vor parcurge doua ture de alergare intre care se interpune tura de bicicleta.
Proba de MTB consta intr-o tura sau doua in functie de fiecare categorie, fiecare tura avand o lungime de 12,5 Km. Diferenta de nivel pozitiva este de 1350m pentru cele doua ture la categoriile Profi masculin si Stafeta Profi si de 450 m pentru categoriile de hobby.

mai multe informatii pe : www.duatlon.ro
 

Abonare newsletter

Nume
Prenume
Email