Acasa | Bikewalk, 24 Iulie 2010

 
 

Bikewalk, 24 iulie 2010

Sambata asta ii dam drumul pe doua roti, la un bikewalk foarte misto. E foarte misto pentru ca e primul dintr-o serie regulata de 7 bikewalk-uri (24, 31 iulie – 7, 14, 21, 28 august – 4 septembrie) în Bucuresti pentru care am primit aprobare din partea Primariei.

La ora 18:00 ne vom întâlni la intrarea în Parcul Tineretului, pe platoul Sincai, de unde vom pleca pe urmatorul traseu: Tineretului – Unirii – Universitate – Romana –… Bd. Dacia – Calea Victoriei – Ateneu – Piata Natiunile Unite – Bd. Natiunile Unite – Parcul Izvor. La final, în Izvor ne asteapta niste apa rece:)?Cicloteque vor oferi de la centrul lor de inchiriere din Tineretului 50 de biciclete pentru a fi folosite la eveniment. Fara niciun cost.

Ce se va întâmpla si care vor fi regulile:

1. Nu vom merge pe piste ci pe prima banda carosabila.

2. Daca cineva face pana sau face buba la bicicleta se încadreaza frumos catre dreapta, iese pe trotuar si daca vrea ne vedem la finish.

3. Viteza de croaziera va fi de decenta(~ 15 km/h), potrivita pentru a nu se crea busculade si pentru a nu rupe grupul.

4. Toti cei care au sub 16 ani sunt asteptati începând cu anii viitori.

5. Ar fi frumos si eficient pentru buna desfasurare a evenimentelor viitoare sa nu ne lansam în depasiri de grup si vitejii (cum s-au mai întâmplat). Mergem sa ne simtim bine împreuna. De felul în care ne vom manifesta ca si grup depinde sprijinul autoritatilor pentru evenimentele viitoare.

6. Pentru protectia noastra vom fi însotiti de echipaje de politie.

7. Vom avea safety-car în spate.

8. Foarte important: Nu vom intra pe culoarea rosie a semafoarelor în intersectii. Daca în timpul traversarii unei intersectii semaforul se pune rosu, vom continua deplasarea. Politia va fi acolo pentru a controla circulatia.


sursa: liberinmiscare.ro

 

Abonare newsletter

Nume
Prenume
Email